mijn favoriete kledingwinkels

Hee meiden,

Vandaag heb ik voor jullie een artikel over mijn favoriete winkels, het zijn er 5 (atans ik heb een top 5 gemaakt). En ik dacht dat dat wel leuk was om met jullie te delen!

Ik heb ze niet op volgerde van 'goed' heid gezet.

Loavies.

Hele leuke eigen dingen, die vooral heel makkelijke met elkaar te valt combineren. Goede kwaliteit en de prijs is best gemiddeld misschien voor sommige iets duur. 

bershka.

Ik heb echt ongelooflijk veel van deze winkel, want ik zou eigenlijk die hele winkel wel willen hebben, maar echt fantastisch! Hele goede kwaliteit maar voornamelijk de printjes, quotes en designs zijn heel tof.


beautiful-bijoux

Dit is een superleuke sieraden en accesoires website, ik heb al meerdere keren iets besteld en ben superblij met alle dingen die ik heb ontvangen♥.

monki

Ook weer hele gave dingen, echt heel erg goed bedacht en geregeld allemaal. Helaas koop ik niet heel veel dingen maar als ik de winkel weer zie kan ik het meestal niet laten om iets te kopen :).

forever 21

Sinds kort zit de forever 21 in Amsterdam en ik ben er nu 3 x geweest, voorheen had ik 2 x wat besteld en vind het echt een leuke winkel! Heel veel dingen hebben ze.

Dit waren mijn 5 favoriete webshops. Sorry als je ze allemaal al kenden maar misschien kende je ze nog niet. 


Wat is jou favoriete winkel?


Hartjes en kusje <3

Reactie schrijven

Commentaren: 0